Balance i mave & tarm

En fysisk workshop med fokus på naturlige værktøjer til at skabe en sund og velfungerende fordøjelse, så du kan opleve øget velvære.

Tag det første skridt mod en sundere mave og tarm! Oplev, hvordan en dag med dedikeret opmærksomhed på din krop og dit sind kan gøre en verden til forskel for dit helbred og give dig værktøjer til at understøtte det i hverdagen også.

Dato: 7. september 2024
Tid: 09:00 - 16:00
Sted: Laden Yoga & Pilates ved Vejle
Pris: 1250 kr.

Kom og vær med på en rejse mod bedre fordøjelse og en sundere livsstil. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en dag fuld af selvforkælelse og læring i LADEN Yoga og Pilates’s smukke rolige omgivelser!

om workshoppen

Har du problemer med mave og fordøjelse? Leder du efter naturlige måder til at få det bedre? Så deltag i denne workshop, der kombinerer yoga og mindfulness for at styrke din mave, fordøjelse og generelle velvære.

Dagens indhold

Vi starter dagen med en introduktion til, hvorfor og hvordan yoga og mindfulness er effektive værktøjer til at få styr på din mave og fordøjelse. Du vil få grundlæggende viden om, hvordan bl.a. nervesystemet, vagusnerven, det enteriske nervesystem og hormonbalance spiller en rolle i din fordøjelse.

Gennem yin og restorativ yoga vil du opleve dyb afslapning og lindring, specielt designet til at støtte din mave og tarm. Disse blide, men effektive yogaformer, hjælper med at afbalancere kroppen og reducere stress, hvilket er afgørende for et sundt fordøjelsessystem.

Efter en nærende og sund frokost, tager vi (hvis vejret tillader det) en skøn gåtur i naturen. Du vil herefter få indsigt i kostens betydning for en sund mave og tarm, og lære om fødevarer, der kan forbedre din fordøjelse, og hvordan du bedst integrerer dem i din kost.

Eftermiddagen er dedikeret til mindfulness øvelser, der fokuserer på dine overbevisninger og tankemønstre. Disse øvelser danner grundlaget for praktiske teknikker som vejrtrækningøvelser, mavemassage og yoga nidra (guidet meditation). Du mærker, hvordan disse metoder kan være med til at berolige dit sind og styrke din krop.

Workshoppen afholdes i smukke, rolige omgivelser midt i naturen hos LADEN Yoga & Pilates. Den dejlige yogasal er placeret centralt i Jylland, lidt uden for Vejle kun ca. 5 minutters kørsel fra E45, så det er både let at komme dertil og der er gratis parkering.  

Praktisk information

Hvorfor skal du deltage?

 • En kombination af information og praktisk afprøvning:

  Du bliver både klædt på med overordnet viden om yoga, kost og mindfulness i forhold til at skabe en sund fordøjelse og bliver guidet til at prøve øvelserne af i praksis.

 • Stressreduktion og ro:

  De forskellige yoga og mindfulness øvelser, som du både får viden om og kommer til at prøve i denne workshop, hjælper dig med at finde ro og reducere stress, som er en væsentlig faktor i mange fordøjelsesproblemer.

 • Praktiske værktøjer til hverdagen:

  På workshoppen lærer du forskellige tilgange, øvelser og værktøjer, som du efterfølgende kan integrere i din hverdag for at forbedre din fordøjelse og generelle velvære.

 • Professionel vejledning:

  Workshoppen ledes af Hanne, som er en erfaren underviser og instruktør med dybdegående viden om mave/tarm-udfordringer, yoga og mindfulness samt sammenhængen mellem krop og sind. 

 • Få rabat på 1:1 sessioner

  Hvis du tilmelder dig workshoppen og finder ud af, at du gerne vil have personlig hjælp efterfølgende får du 10% rabat på mine 1:1 sessioner. (Gælder ved henvendelse inden for en måned efter workshoppen).