1:1 guidning

Personlige yoga & mindfulness forløb

Fokus på dig & dine behov

Personlig yoga eller coaching sessioner kan være et supplement til dit faste yogahold, en måde at få hjælp til specifikke udfordringer eller opstart af en fast praksis derhjemme.

personlig yogaundervisning

Super behagelig og kompetent undervisning. Det er balsam for krop og sjæl

Der kan være rigtig mange fordele ved at vælge 1:1 yogasessioner eller forløb. Her får du 100% fokus på dig og de ting, du har brug for at arbejde med.

Yoga med individuelt fokus

Hvis du har en specifik udfordring, som du gerne vil arbejde med; fordøjelsesproblemer, skuldre/nakkespændinger, smerter i lænd og hofte eller andet kan du booke en personlig session, forløb eller en række programmer, hvor jeg udvikler indholdet til din konkrete situation. 

Det kan også være, at du ikke har mulighed for at deltage på et fast yogahold og gerne vil have lidt indhold, der er tilpasset dit behov. Så er individuelle sessioner, forløb eller programmer også optimale og giver dig stor fleksibilitet. 

Jeg holder til syd for Middelfart i smukke omgivelser og kører primært ud på fyn og i trekantsområdet. Derudover er det altid muligt at arrangere online undervisning, hvis det er lettere for dig. 

1:1 session

Jeg fokuserer på din konkrete udfordring og udvikler et program, instruerer dig i det og sørger for, du selv kan arbejde videre med det efterfølgende.

1:1 Forløb

Jeg skræddersyer et forløb til dig, der passer til din situation og dit behov. Vi mødes (fysisk eller online) over et antal aftalte gange, så du bliver fastholdt i træningen og vil mærke en stor udvikling. 

Personligt program

Jeg udvikler en palette af programmer som video/lydfiler specifikt til dig, som du kan lave derhjemme, når det passer dig. Det kan være kortere morgenprogrammer, fulde sessioner med forskelligt fokus, yoga til sengetid, meditationer eller en god blanding. 

Events

Du kan booke mig til events, en polterabend, møder osv., hvor du synes, det kunne være en idé med et yogaindslag. Jeg tilpasser altid sessionen til målgruppen ved det specifikke event. 

1:1 coaching

Jeg har haft det privilegie at have Hanne som personlig coach og mindfulness inspirator. Hun er utrolig nærværende, lyttende og ikke mindst hurtig til at finde essensen i samtalen. Ud fra det guider hun én til at reflektere og udfordre det, som fylder hos klienten. Jeg har fået helt konkrete og brugbare ‘redskaber’ til at skabe ro i hoved og mave, så når uroen kommer, ved jeg, hvad jeg skal være opmærksom på, og hvordan jeg kan finde ind til min indre ro igen…. jeg øver mig stadig, men er et helt andet sted end før jeg mødte Hanne. Hun har mine varmeste anbefalinger og jeg overvejer allerede et nyt forløb hos hende igen.

Et Mindfulness coaching forløb kan tage dig på en udviklende rejse, der får dig til at udytte din naturlige styrke, slippe begrænsende overbevisninger og skabe et liv i balance.

En tilgang der ændrer dit fokus

Har du sværet ved at definere dine mål eller formål i livet, befinder dig konstant i en følelse af ikke at kunne nyde livet, føler dig begrænset uden helt at kunne sætte ord på, hvorfor eller har en følelse af at “sidde fast”? Tvivler på dig selv elelr har svært ved at mærke dig selv? Så kan mindfulness coaching være et effektivt værktøj, som du kan få gavn af resten af livet. 

Mine Mindfulness Coaching sessioner består af samtaler, hvor du også kan blive introduceret for f.eks. vejrtrækningsøvelser, meditationer, dagbogs- og visualiseringsøvelser mm. Altsammen tager udgangspunkt i præcis de udfordringer og mål, som du ønsker at arbejde med og tilpasses derefter.

Jeg bruger bl.a. minfulness coaching i mine online forløb, men det er også muligt at booke et forløb hos mig enten fysisk eller online. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere og finde ud af, om jeg er den rette til at guide dig.