lær at bage glutenfrit

Glutenfri bagekurser

Med sundhed & smag i fokus

Jeg laver bagekurser, der tager din glutenfri bagning til nye højder

både smags-, lækkerheds- og sundhedsmæssigt

Fysisk bagekursus

Lær at bage glutenfrit alene eller med en gruppe venner

Glutenfrit minikursus

Et online lynkursus i grundlæggende teknikker til sund glutenfri bagning

Glutenfrit surdejsbrød

Et online kursus hvor du lærer at bage sundt glutenfrit brød med surdej

Brød med god samvittighed og god mavefornemmelse

I UDVIKLIGEN AF alle VAYUNAS BRØDOPSKRIFTER har jeg TAGET UDGANGSPUNKT I AT SKABE ET SUNDT NÆRINGSINDHOLD OG BRØD, SOM GIVER KROPPEN NOGET GODT AT ARBEJDE MED.

Det har jeg gjort ud fra ønsket om at understøtte en sund fordøjelse, da den har så stor betydning for vores velbefindende og sundhed generelt – altsammen uden at gå på kompromis med brødets smag og konsistens. Det har resulteret i brød, der har et sundt næringsindhold og er for hele familien, samt opskrifter som er nemme at gå til.

Så har du normalt svært ved at tåle brød, bliver oppustet og føler dig tung i kroppen, når du har spist det? Så ved jeg præcis, hvordan du har det. Men så er der en god chance for, at Vayunas glutenfri brød er et godt alternativ for dig.

Få kulhydrater

Mellem 19 og 32 g kulhydrat pr. 100 g brød – primært bestående af fuldkorn og langsomtoptagelige kulhydrater

Højt fiberindhold

Brødet er fyldt med kostfibre, der giver sund fordøjelse, øget mæthed og en positiv indvirkning på hjerte og kredsløb

 

Sunde Planteproteiner

Fokus på at øge proteinindholdet i brødet ved brug af bl.a. sunde kerner, frø og plantebaseret proteinmel

 

Alle Vayunas brødopskrifter giver brød som:

Nemt | sundt | lækkert

Du har mulighed for at lære mine bageteknikker og at bage efter mine opskrifter ved et privat fysisk bagekursus i glutenfri bagning. Her får du 100% fokus på dit behov.

Glutenfrit bagekursus - 1:1 eller små grupper

Vi du selv, din familie, en gruppe veninder eller andet gerne lære at bage sundt glutenfrit brød, så kan du booke mig ti et fysisk bagekursus.

Du/I lærer grundlæggende teknikker, hvilke ingredienser du skal have i køkkenskabene, lidt om næringsværdien i de forskellige ingredienser, samt hvad de egner sig til og selvfølgelig at sammensætte og behandle dem, så du kan bage det lækreste sunde glutenfri brød. Du får også tips til, hvordan du kan gøre det nemt og overskueligt at integrere bagning i en travl hverdag.

Varighed: ca. 3-4 timer eller efter aftale
Pris: Fra 2800 kr. Prisen afhænger af dit behov og ønsker, antal deltagere samt hvor kurset skal finde sted. Jeg medbringer alle ingredienser til bagekurset og du beholder selvfølgelig det brød, vi bager. Brødet kan være både mælkefrit og vegansk, hvis det ønskes.
Kontakt mig og fortæl om dine ønsker, så vender jeg tilbage med et tilbud til dig.

Vil du glæde et andet menneske med en gave, som bliver ved med at give, så kan et gavekort til en glutenfrit bagekursus være lige det, du skal vælge

Giv en gave

Mangler du en gave til én, som interesserer sig for en sund livsstil, gerne vil leve glutenfrit, bager til andre der lever glutenfrit eller bare har lyst til at udvide sine bagekundskaber, så er et gavekort til et bagekursus hos Vayuna en mulighed. 
Kontakt mig og fortæl om dine tanker og personen, som du ønsker at forkæle, så vi kan finde den bedste løsning. 
Jeg sender gavekort som pdf, så du selv kan printe og pakke ind. 

Mit navn er Hanne og jeg står bag Vayunas opskrifter og vil være din underviser i bagekurset.

Din underviser

Jeg har tidligere udviklet og solgt glutenfri økologiske melblandinger og har herigennem opbygget en stor viden om glutenfri bagning. Jeg brænder for at lave mad og udvikle opskrifter, som passer ind i en sund livsstil uden, at det skal være alt for kompliceret. 

Min professionelle baggrund som underviser på videregående uddannelser har klædt mig godt på til at formidle viden på en tilgængelig måde i øjenhøjde med deltagerne. Derudover har en kostvejlederuddannelse samt uddannelser til yoga- og fitnessinstruktør givet en god ballast ifht. at tage sundhedsmæssige hensyn i udviklingen af diverse opskrifter. 

SLUT med tørt og kedeligt glutenfrit brød