Yoga & mindfulness

Yoga i virksomheden

Giv dine medarbejdere optimale betingelser for at yde deres bedste og ha' det godt på samme tid

Min erfaring som branding konsulent i kombination med yoga og mindfulness er mit udgangspunkt for at fokusere på yoga i virksomheden og hjælpe med at styrke dig og din organisation.

Jeg har en baggrund som konsulent og underviser, hvor jeg bl.a. har hjulpet virksomheder med at finde ind til deres kerne og lære medarbejdere at arbejde ud fra den. Efter at have beskæftiget mig med yoga og mindfulness i flere år, har jeg fået øjnene op for en ny måde at arbejde med at skabe stærke organistioner og brands.

Ved at arbejde med medarbejdernes mindset og velvære, har vi endnu bedre muligheder for at skabe en sund kultur, der vil have en positiv indvirkning på virksomhedens brand og resultater.

Tak for din indsats ved yoga i morges. Både os urutinerede og de meget erfarne, syntes det var mega godt. Så kæmpe ros!

Når vi styrker medarbejderne på det fysiske og mentale plan, får de lettere ved at bringe deres evner og faglige værktøjer i spil uden at gå på kompromis med deres ressourcer. 
Min tilgang kan bl.a. hjælpe med at: 

Yoga i virksomheden - en effektiv tilgang

Yoga og mindfulness er systematiske discipliner for at opnå et mål. Netop derfor er de også relevante i virksomheder.

udvikling af ledere & organisationer

Yoga og mindfulness kan ændre mindset, udvikle mennesker og sætte værdier og mål i fokus på en tilgængelig måde, så det styrker organisationskulturen.

Jeg hjælper dig med at udvikle dine naturlige empatiske lederevner, så du kan skabe et velfungerende team med høj trivsel og føle dig godt tilpas i lederrollen.

Lederudvikling

I yogaen ligger der rigtig mange værktøjer og tilgange, som er særligt anvendelige i et ledelseperspektiv. Jeg har kombineret mine erfaringer som konsulent og underviser med min viden om yoga og mindfullness i en tilgang, der udvikler og gør dig stærkere i dit virke som leder. Kontakt mig, hvis du vil høre mere om et skræddersyet leder coaching forløb.

Sunde og stærke medarbejdere er langt fra en selvfølge i en krævende tid, men med enkle tiltag er det muligt for din virksomhed at opnå netop det.

Udvikling af en stærk & levende organisation

Mennesker er forskellige, medarbejdere er forskellige og det er virksomheder selvfølgelig også. Derfor er der ikke en standard tilgang, når det kommer til en indsats for udvikling af en sund kultur. Processen skal planlægges i forhold til jeres ønsker, medarbejdernes dagligdag, budget, fysiske rammer osv. 
Til venstre kan du se udvalgte tilgange, som kan anvendes enkeltvis eller sammensættes, så I får den mest optimale løsning.

Jeg er tilknyttet det smukt beliggende Great Northern Spa i Kerteminde samt nyrenoverede Lucia Care Clinic centralt i Odense og har mulighed for at afholde events med jer i deres fantastisk rammer, hvis I har et ønske om at komme ud af huset. Det er dog en god idé, at faste tiltag er så let tilgængelige som muligt for medarbejderne, hvis der skal mærkes langvarige og holdbare resultater. Ved faste yogasessioner er jeg tilgængelig for virksomheder på Fyn og i Trekantsområdet. 

Lyder det som noget for din organisation, så kontakt mig for en snak om mulighederne.

Hvorfor samarbejde
med mig?

Det er min vision at få virksomheder til aktivt at bruge de virkningsfulde værktøjer fra yoga og mindfulness til at skabe en sund og stærk organisation.

Jeg har omfattende erfaring fra både erhvervslivet og yogaens verden, men et valg af samarbejde med mig bør bero på en tro på min tilgang samt en kemi mellem jeres virksomhed og mig. Det er det væsentligste grundlag for, om samarbejdet bliver en succes.

Jeg brænder for at rykke mennesker – at få dem til at mærke sig selv, udvikle sig derfra og få det bedste ud af sine ressourcer og livet. For mig virker det bedst gennem en pragmatisk tilgang, hvor værktøjerne skal kunne mærkes, for ellers slipper vi dem hurtigt igen.

yoga til konferencer, møder & teambuilding